nuffnang

Friday, 30 November 2012

Cepat nyer masa..........

Masa bergrak scepat sangat kan..............

Sekarang ni aku rasakan yang masa memang bergerak dengan cepat sangat....kalau x plan betul-betul..memang asyik terbabas jer.....


Fuuhhhhhhhhh...time-time gini lah mula nak menguji mental........

Nak buka HRMIS nak buat SKT pun slow.......kat umah banyak keje...nak buat keje sekolah....nak layan bam bam yang semakin manja skang.....

Nape lah skang bam bam sangat manja ek..orang kata kalau anak merengek dia nak dapat adik....erm...tak jugak kot..setakat ni normal jer..tak der pun tanda tanda nak ade isi lagi..memang kalau boleh nak jarak la sikit kot...........




LuV..................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak