nuffnang

Thursday, 6 December 2012

Itu Ini Begitu Begini

Permulaan minggu ini dan bulan ini saya berkursus MS Office 2007 di UTM KL. Sebenarnya bukan saya yang request kursus ni...last minit petang Jumaat tu pegawai yang jaga kursus tanya saya, nak tak attend kursus Isnin depan, ganti orang...orang yang dapat tu tak jadi pegi pulak last minute, memandangkan dah bayar kat company tu ..terpaksa la cari orang ganti....ok jer lah..lagi pun kursus baru lima hari tahun ni..campur ngan ni dapat la lapaan hari......

Pergi UTM KL sendiri...first time drive ke Kuala Lumpur cari jalan sendiri...tapi ngan bantuan GPS la...aklau arap tgk peta dalam google then nak pegi cari sendiri..rasanya kalau kursus start kul 8.30 pagi..pukul 10 kot baru sampai..........

Universiti Teknologi Malaysia  Jalan Semarak........

Menggamit banyak kenangan sebenarnya.....bila masuk jer pintu depan tu...wah..tiba-tiba teringat.....

Teringat kat semua benda tu......

Tengok public phone yang lama tu......

Tengok Fakulti Kejuruteraan...eeemmmmm...di sini lah yer......


Tengok Perpustakaan tu.......


Rupanya ini lah yer.................................



Luv................................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak