nuffnang

Friday, 25 May 2012

Majlis Perpisahan

Tengah hari tadi tempat keje lama aku buat makan-makan sikit ngan baca yassin...

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK YER...KENANGAN BERSAMA KORANG SUME TAK AKAN DILUPAKAN.........

Aku tukar bukan masalah kerja atau pun bermasalah ngan bos...cuma nak rasa tempat lain dan masalah parking....

Makanan banyak sangat...macam-macam ade......tak terisi dalam perut..........



Pastu dapat hadiah bertukar ngan hadia baby dari dia orang...pastu suruh berucap..sebenarnya tak ready sangat..so ucapan pendek dan cute je lah......

Yang pasti ucapan panjang selepas makan...hahahahahahahhaha...soploh kali salam pun tak balik-balik lagi!!!!!!!!


Sharing is caring kan..............

Nanti saya akan buat satu blog untuk kesihatan dan kecantikan...untuk semua yang berminat untuk sihat dan cantik.........seronok jadi sihat dan cantik nii.......


LoVe.............................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak