nuffnang

Monday, 4 June 2012

suka dan sedey.......................

Nak start yang suka dulu.....tapi al-kisah dari sedey....

Minggu lepas mengepam..sesi pagi yang aku baru nak reschedule balik tu..sekali pam dapat 3 oz..punye lah sedey..pastu tengah hari pun dapat 4oz jer..balik kul 6 pun dapat 5oz...rasa sangat sedey.....pastu mula lah...kenapa lah tetiba merundum macam ni...vitamin dah dimakan macam biasa.....dan air pun minum macam biasa..3 liter ++....tapi memang rasa dahaga sangat-sangat.....

Rupa-rupanya...hari Sabtu tu...cik P datang...patut ler semacam jer production...
aku ade pernah terbaca yang ada sesetangah ibu akan mengalami gangguan kemerosotan production susu pada time-time nak period...tak sangka plak aku termasuk dalam kategori tu...dah lama tak de anak kecik kan..dah lupa...tapi semalam...pam kul 6 petang time balik kelas tu..alhamdullilah...dah normal sket-sket...dapat 7oz.........dan pagi ni dah naik balik...satu sesi 9oz...alhamdullilah..semoga rezeki Muhammad Yusuf akan bertambah dan baby Yusuf akan bertambah sihat............amin...


Citer sedey kedua......anak-anak yang besar balik Kedah ikut en. somi makan kenduri...sepupu en. somi kahwin....sebenarnya nak jugak ikut...tapi memandangkan cuti tahun tak berapa banyak...tak lah kurang dari sepuluh hari..tapi sepanjang tahun ni banyak lagi event akan buat..adik ipar nak kahwin lah..nak exam lah..spare untuk anak kecik lah...so tak dapat lah nak join cuti sekolah anak dan en. somi.........sedey sebab umah dah sunyi...tinggal ngan bambam yusuf jer.......sian Yusuf..xde sape nak jaga time ummi nak mandi dan nak buat keje..........................

Tak sabar nak tunggu dia orang balik (pagi tadi baru pegi okeh!!!!!!!!!!!)......huhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhu........



loVe.............................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak