nuffnang

Monday, 21 May 2012

Kisah semalam

Kisah semalam sebab kejadian ni berlaku semalam................

Semalam ade test dari pagi sampai petang...sangat stress dengan Financial accaount sampai ler saya ter...datang half moon...hehehehhehehehe..selalunya saya lambat datng memandangkan saya ni full BF...tak pe lah..nak datang awal nak buat macam mane kan......

Stress sebab Account tu saya kurang paham dan sangat ler terserabut dan kusut bila nak test........

Tapi bila balik umah ade berita yang sangat membuat kan ummi seronok...wah..baby Yusuf dah boleh meniarap dan mengiring......suka...suka......


Alah baru mengiring dan meniarap dah suka..mesti lah suka kan..tu perkembangan anak....setiap perkembangan dia mesti lah suka......sekarang ni pantang letak atas toto mesti nak bergolek..sangat comel sebab dia debab...nampak cam sektul budak demok......


Umi suka sangat sebab demok minum susu ummiii.................



LoVe...................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak