nuffnang

Wednesday, 23 May 2012

Hari Belia 2012

Wah...Hari Belia..belia lagi ker...

Belia lah sangat kan..sebenarnya kalau bab Hari Belia ni...first time aku keje kat Presint 3 ni...sebelum ni kalau bab Hari Belia ni tak heran sangat pun......

Nak citer bab Hari Belia ni..sejak Rabu minggu lepas dah ada tanda-tanda yang akan berlaku kesesakan dan khemah yang akan naik segera......

Sejak hari Isni memang dah pening nak cari parking..al-maklum lah sejak pindah tempat keje ni...tak pernah bermasalah bab parking...bila kene macam ni..ana fenin la sekejap....huhuhuhuhuhuhuhu.......

Hari Jumaat lepas aku cuti..so tak rasa sangat jalan dah sesak ke ape..cuma hari Khamis tu dah ade jalan tutup....

Hari Isnin dan semalam paling ketara..dan Hari ini..adalah sangat ketara...tengah hari tadi siap ade perarakan motorsikal besar-besar ngan kete klasik..tapi sori lah..tak leh nak letak gambar..sebab henpon cap ayam yang tak de camera........kalau lah ade camera DSLR...huhuhu...maunye dok melangut amik pic kat situ........
(hobi yang baru tumbuh dalam jiwa...amik pic orang dan senario.....)

Harap-harap nak balik kejap lagi tak ler lembab sangat...nasib baik minggu ni en. somi keje malam...so bambam ngan askar-askar sume en. somi yang amik...................


No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak