nuffnang

Friday, 20 April 2012

Mood Sedey

Hari ni hari terakhir berdua-duaan ngan bambam tersayang,...a.k.a baby yusuf di waktu pagi....huhuhuhuhuhuhu...rasa sedey sangat...esok ade kelas ganti..ahad ade kelas macam biasa..so bambam akan dok ngan ayah dia.

Isnin ni dah start hantar sume anak-anak ke taska..aku start keje ari Selasa..tapi ayah dia kata hantar je hari Isnin,....kalau ape-ape jadi hari pertama hantar bambam senang..kita ade kat umah jer standby...memang nak cakap macam tu kat cikgu dia..kalau ade ape-ape msj atau pun call jer...

Maka berakhir la cuti selama 90 hari...berakhir la masa seronok anak-anak balik umah ...balik dari sekolah balik umah..dan berakhir lah masa paling berharga aku ngan anak-anak bertarzan dan bergusti kat umah...

Bertarzan?..sebenarnya sejak ade adik baby ni..abang-abang dah jarang buat perangai yang membolehkan ummi dia orang ni naik volume 10.....alhamdullilah..sejak dok ngan dia orang..panas baran Muhammad Akil dah berkurang..dan manja Muhammad Thaqif dah kurang sikit.....

Harap-harap anak-anak ummi akan dok elok-elok kat taska....................

Aku bukan ape..hati rasa sedey dan sayu sangat nak tinggal kan baby ni pegi keje...
Semalam en. somi macam sound la jugak....
"Ala...yusuf ni ok lagi..dah lebih dua bulan..lagi pun badan tegap sket...jangan nak emosional sangat,,,"


Memamg la emosional....sejak dia lahir hanya kami yang uruskan dia...tak pernah ada tangan lain...ummi akan doakam Yusuf dok elok-elok kat taska.......


                                       

:(



LoVe................................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak