nuffnang

Monday, 2 January 2012

Tahun Baru...

Selamat Tahun Baru 2012 kepada semua.....................


Tahun baru ni banyak harapan dan matlamat yang aku harap akan tercapai............

Tahun 2011....banyak jugak benda yang baru...............

Tahun 2011..
  • bercadang nak tambah aset kat kampung aku...harap-harap segalanya akan berjalan lancar.....
  • en. somi plak tambah motor satu lagi..motor laju katanya..untuk g keje semata....
  • Nak tambah anak...dalam proses
Tahun 2012..........
  • Nak abis kan exam yang akan start esok lusa ni dengan jayanya...semoga adik baby duduk baik2 dalam perut ummi dulu yer.........
  • Dua-dua abang baby akan sekolah tadika tahun ni.....(macam x caya Akil dah masuk sekolah)
  • Tak sabar nak tunggu baby kuar.....
  • Tak sabar nak tunggu keputusan benda yang dah mintak berkali-kali..moga kali ni ade rezeki.....

Semoga segalanya dipermudahkan dan diberkati selalu...................................


Amin................



LoVe............................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak