nuffnang

Friday, 18 November 2011

Skool lagi

waa..mau nangis..minggu ni ade 3 quiz.....dah la quiz access tu xde kelas yang bersemuka...kelas online jer..cam ner lah nak study sendiri ni......huhuhuhuhuhu


Baby jangan tendang ummi kuat sangat tau...baru nak start baby yang baca dulu kot.....

Dah la kat opis agak sibuk minggu ni.....x dan nak bukak i-class...aiyyoooo..mati lah nak kejar sume time cam nih.....

Arap-arap esok abang-abang baby sume main baik-baik dan tak kacau ummi......

Minngu dah start cuti sekolah..kesian jugak kat Abang Thaqif..yelah..kene duduk taska dari pagi sampai petang...tapi untuk seminggu ni jer....next week ummi dia ni dah register kan dia kat kelas intensive Iqra' dan Fardhu Ain..bukan ape..dari dia dok main-main dan boring kat taska baik dia g kelas macam tu...lagi pon berapa jam sangat..belah pagi jer.....harap-harap Abang Thaqif akan enjoy kelas tu nanti.....


Abang Akil pulak dah tak sabar-sabar nak masuk sekolah......ye lah..kata nya kalau dah sekolah tu maknanya dia dah besar...yelah tu..besar la sangat..mandi pagi-pagi pun merengek suruh ayah (en. somi memang manjakan anak-anak) yang mandi kan...kalau ummi tak kuasa nak layan macam tu......nak ayah mandikan..ayah beruskan gigi...ayah lapkan..ayah pakaikan baju...haishhhhhhhh..macam baby....tapi ayah a.k.a en. somi tak pe..suka ikut anak-anak punye ragam.........

Kene kuatkan semangat lebih ni...test banyak and this semester will end soon......


LoVe.......................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak