nuffnang

Sunday, 13 November 2011

Malaysia Vs Kemboja

Sekanrang sedang berlangsung MAlaysia lawan Kemboja..Sukan SEA...

Sambil-sambil dok layan eseinment ni best jugak layan bola...

Pasukan Malaysia ni aku tengok,...dia punyer prestasi ikut keadaan..kadang nampak ok..kadang nampak macam hampehh..tapi tak de lah nampak bagus sangat.....

Itu hanya pandangan aku yang bukan pernah main bola sepak pon...kadang nampak macam hampehhh jer....setakat ni nampak ok.....

Kenapa aku boleh layan bola sepak walau pon aku seorang pompuan.....

Masa sekolah rendah dulu..hingga la sekolah menengah..zaman aku dok kat umah...kalau ade jer game bola sepak kat tv..maka sume orang terpaksa tengok bola sepak..maklum la..zaman 90-an tu..tv pon ade 1 jer...kalau dah kepala kuasa kata dia nak tengok bola..so sume orang terpaksa tengok bola..termasuk la aku..semenjak dari zaman itu..aku dah terbiasa tengok bola....

Disebabkan adik-adik pon sume lelaki...so terpaksa join......dan merasai kehangatan tengok bola....time bola tak masuk sikit lagi nak masuk...frust la suka la...sume ade.....

Sampai la sekarang....tapi kalau nak ikut kan en. somi bukan lah seorang yang minat giler bola sepak...kalau aku tengok dia pon tengok la.....

**baby dia jer kalau ummi dia tgk bola.......

LoVe.....................





No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak