nuffnang

Monday, 12 September 2011

Dah Nak Mula

Tadi cuba bukak i-class...wah lecturer dah up;oad sume notes ngan skop pembelajaran untuk sem ni...wah...modul tak g amik lagi nih......ade classmate yang dah bayar yuran dan amik modul...mesti semangat giler nak start kelas sebab dah lama cuti...aku pon excited gak...cuma doa dan harapan semoga aku larat dan kepala tak pening nak study untuk semester nih...time awal-awal ni memang ok..sekali dah sampai minggu yang test dan quiz jer memanjang...hah..masa tu lah rasa macam .....malas nyer nak kene study...minggu pertama kedua nih ok lagi......dah start lecturer bagi assignment ngan project...erm..maunyer tido kat KFC sampai berjam-jam..sebab nak guna wifi free...hehehehehhehehe...semester ni tak tahu lah kene lepak kat KFC sampai malam ke tak......

Harap-harap semester ni tak de lah projek yang besar-besaran macam semester lepas...takut tak dapat bagi komitmen jer..sian kat ahli kumpulan yang lain....wah-wah...berlagak baik gitu.....


LoVe........................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak