nuffnang

Tuesday, 25 September 2012

Berhabuk suda...............

Dah lama tak update kan blog ni.....

Sebenarnya bukan lah sibuk sangat pun, cuma malas melanda nak update blog......

Anak debam saya...sudah 7 bulan plus plus gitu...minggu depan dah nak masuk 8 bulan.......perkembangan dia..dah merangkak dengan lajunyer..dah bangun-bangun...meniti ..cuma tak beranni nak lepas tangan......setiap kali ade tempat berpaut..mesti bangun.....

Aku ngan en. somi yang cukup risau..bukan ape..dah banyak kali dia jatuh-jatuh.....lebam dan parut dah ade.....

Paling teruk jatuh...masa kami bersiap nak g jalan-jalan raya..letak dia dalam walker...punye dia laju..ayahnyer...en.somi kuar umah jap..nak ke laman...dia nampak ayah dia kuar...dia ikut ngan walker...gril lupa nak kunci..tutup macam tu jer..sekali dia rempuh..........bedebussshhhh..dia ngan walker...dua-dua jatuh....

Ha..lebam dahinyer....siap ade parut sampai skang....sian debam ummi..nak wat macam mane.......dah memang jenis lasak.....


Nanti dah ade mood nak meulis menaip bleh sambung lagi berjela-jela.................



Luv............................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak