nuffnang

Thursday, 1 December 2011

Bulan Terakhir di Tahun 2011

Hari ni dah masuk Disember 2011. Disember ni banyak makna sebenarnya,

1) bulan terakhir untuk tahun ni....
2) Due nak deliver dah makin dekat...(takuttttttttttt)....
3) Assignments due makin banyak...........
4) Dah makin dekat ngan final exam untuk semester ni...........(takut jugak!!!!)
5) Menunggu berita gembira.....(dah confirm baru reveal yg ni)

Harap-harap banyak berita baik akan muncul......

Akil pulak tiap-tiap hari tanya..sekarang umur dia berapa...bila umur dia boleh sekolah..dia dah tak sabar nak masuk sekolah agaknya...sebab sekarang ni..abang dia aku hantar kelas intensive Iqra' dan Fardhu 'Ain..untuk musim cuti sekolah punyer programe...daripada dia dok lepak jer kat taska sampai petang so elok lah dia g blaja yang Iqra' ngan Fardhu 'Ain tu....alhamdullilah..dia boleh enjoy kelas tu.....

* update : ade sorang kawan kat ofis baru 'meletup' dah kurang 1 geng boyot....baby boy.


LoVe..........................

1 comment:

  1. Salam, u keja ngan proton ke? berminat dgn offer harga staf tu...leh emel @ sms knie lanjut? niniezane_2404@yahoo.com @ sms ke 0176391491.Tqvm

    ReplyDelete

pendapat pembaca yang bijak