nuffnang

Friday, 25 November 2011

Selamat Bercuti

 Ahad ni Awal Muharram...maknanya cuti ari ahad akan ditunda ke Isnin..atau pon gantian...maknanya minggu ni cuti tiga hari la.....

Selamat bercuti kepada semua...ofis mengadakan team building pada hujung minggu ni..........tapi aku ni tak join..bukan ape..sebab badan dah kurang larat..minggu lepas dah sehari suntuk kelas..ngan rumah nya bersepah..ingat minggu ni nak kemas kan rumah ngan baju baby yang lama nak basuh balik..pastu nak rehat-rehat sikit..next week kelas common test ade tiga...so..takkan nak bersuka ria gi team building lagi.....

Bukannya nak kata lembik sangat badan ni...tapi buat masa sekarang sebab badan kurang cergas...so kalau nak common test ni kene prepare awal sikit lah..kalau 1 subject ok lagi..ini 3@4 sekaligus..mampu ke dalam masa seminggu nak settle sume..tambah dengan assignment dua lagi...time weekend ni lah nak settle kan assignments and homeworks.......

So selamat ber team building untuk semua yang join......


LoVe............................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak