nuffnang

Thursday, 27 October 2011

Apa kaitan Ngantuk Time Pregnant dan Jantina Baby

Ade orang pernah cakap..kalau selalu ngantuk time mengandung tu may be anak pompuan yang dikandung tu....tapi bagi aku tak leh nak percaya benda tu 100%..mana  lah tau kan..time dah berumur bila mengandung ni..asyik mengantuk jer...........

Bab jantina baby ni pulak..setakat scan hitam putih tu..aku kurang percaya..bukan ape..kalau ikutkan pengelaman yang lepas..mati-mati doktor pakar kat hospital tu cakap baby tu baby gurl...tapi firasat encik somi mengatakan baby tu boy....sebab bidan yang betulkan kedudukan masa lapan bulan pon cakap boy..tapi disebabkan nak jugak ikut emosi sendiri..aku beli jugak baju baby yang colour gegurlish..ha amik ko..Muhammad Akil tu pakai ler baju pink-pink masa kecik-kecik....bak kata en. somi..percaya sangat cakap doktor....

So untuk pregnancy kali ni...tak nak berharap sangat jantina ape..melainkan kalau diconfirmkan oleh scan 3D..ha baru bulih percaya...ape-ape jantina pun..kami sekeluarga dah excited nak terima ahli baru family kami.....

Abang-abang baby tu sangat suka bila tengok ummi dia orang ni berombak time adik baby bagi respon kalau dia orang bercakap kat perut...tapi adik baby ni boleh tahan la lasak nyer....


LoVe.................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak