nuffnang

Friday, 16 September 2011

Hari Malaysia

Selamat Hari Malaysia untuk semua....

Hari ni saya cuti...sebab memang pun public holiday kan...hehehehehhee...memandangkan masih lagi dibulan raya...hari ni aku dapat dua jemputan rumah terbuka....satu umahnya kat Beranang....satu lagi kat Pinggiran Putra......insya Allah aku mungkin pergi yang kat P. Putra je kot...Beranang tu jauh sangat dari umah aku..memandangkan en. somi pon tak de....malas pulak nak menyusahkan kawan-kawan...aku tak pernah pegi sebenarnya umah akak yang Beranang tu...umah dia pon aku tak tahu....Beranang tu pun aku rasa jauh....so..mintak maaf la yer...bukan sengaja..tapi saya ni kalau en. somi tak de kat umah..paling jauh aku pegi pon..Bangi...Kajang pon kalau yang jauah sikit aku  tak pergi kalau drive ngan anak-anak...bukan ape...aku takut kalau jadi ape-ape ...tambah pulak ngan askar dua orang tu.....mood dia orang tak dapat dijangka...unsangkarable...hehehhehehe..tengah mood dia orang ok tak pe lah...kalau tetiba mood nak gaduh dalam kete..mau nya pening nak bawak kete..................

Sume jemputan tu belah petang..pagi ni aku settle keje umah sikit.....pastu golek-golek........membesarkan badan yg dah besar...................askar dua orang tu...buat nasi goreng untuk breakfast..pastu dia orang main jer...................

Rasanya tak best sangat kalau cuti dalam mood raya macam ni en. somi tak de......kalau tak mesti g jalan-jalan.....tak g umah orang pon ...kuar jalan-jalan bawak anak-anak...............


LoVe..............................


No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak