nuffnang

Friday, 10 June 2011

ABC

Ape yang ABC ni..bukan belajar ABC..tapi tadi lunch g makan ABC kat RASA Alamanda....best jugak..asal nya Isz yang mengidam nak makan ABC...aku ni larat nak berjalan...lagi pon nak beli barang sikit kat K4...so ikut je...aiman tak kisah la kan......

Masuk k4 tengok yang susu untuk ummi...ummi belum minum susu lagi sejak preggy ni..so tercari-cari susu..dulu anmum x mampu nak minum..sebab bau dia muak....so nak try yang brand lain...try cari yang area Mamil Gold...so the product advisor..as usual la..promote and promote..actually aku ni janji bau dia tak muak cukup lah....so..amik lah susu ni..Mamil Gold for mum....(betul ke nama dia)




Mula mula beli barang dulu...takut orang ramai lak kalau dah dekat nak balik..pastu kami pon menyorong ler troli ke RASA..orang ramai boleh tahan gak...mula-mula xde kerusi..ade budak tu cop kerusi nak makan ngan mak dia..then akak ni yang join kita org g tanya mak dia...nak makan kat sini ke..mak dia cakap nak makan 3 orang je..yang meja kecik pon x pe.....

Mula lah mengorder.....si N**** order ABC yang biasa..aku lak order ABC Durian...pastu suruh budak tu tambah aiskrim..si Isz ni tengok dia cakap macam sedapp.....memang pun....yummyliciuos!!!!!!!!!!!!!1marvelous.....durian dia pekat sangat..kaw....







ABC tu lebey kurang macam ni lah..cuma kat bawah aiskrim tu letak durian yang cair....marvelous...sampai sedawa pon bau durian......sorry ler kalau sape yang tak suka durian..aku sendawa bau durian.....



LoVe.......................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak