nuffnang

Thursday, 26 May 2011

Kenduri Akikah

Malam ni balik kampung Pahang, Felda Chini. Esok mak mertua nak buat akikah cucu dia yang terbaru buat masa ini....sebab dah ade anak dia yang lain dah mengandung...kami selalu kalau ade anak saudara baru..berkira-kira..agak-agak berapa bulan ke tahun ke baby ni dapat jadi cucu bongsu...maklum lah adikberadik dia ramai..8 orang..tinggal sorang je yang tak kawen lagi.....so paham-paham je lah...masing-masing pon muda...so sape-sape pon ade chance nak jadikan anak mereka cucu bongsu sementara...buat masa sekarang baby K.Zah akan jadi cucu bongsu may be untuk 3.4 bulan..sebab adik ipar aku yang sorang ni raya ni due dia........

Gambar baby sendiri belum ade lagi...so letak gambar baby cute ni...semoga akan dapat anak yang comel dan cute cam ni.......










LoVe...........................

No comments:

Post a Comment

pendapat pembaca yang bijak